Retur

ANGRERETT

Du kan selvsagt benytte deg av angreretten om du likevel ikke ønsker varen(e) du har bestillt. Angrefristen utløper 14 dager etter at du har mottatt varene. Hvis du angrer på et kjøp hos oss er det angrerettloven som gjelder (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).

Du kan returnere varen(e) på følgende måte:

  • Alternativ 1 - Du kan returnere varen(e) kostnadsfritt i din nærmeste butikk. Du trenger ikke å fylle ut angreskjema, det er tilstrekkelig å vise kvittering og du vil få pengene refundert.
  • Alternativ 2 - Du kan returnere varen(e) per post mot å betale fraktkostnad.. Fyll ut angreskjema som fulgte med ordrebekreftelsen og send denne sammen med varen(e) til Gerry Weber. 

I begge tilfeller må varen(e) leveres uskadet og ubrukt i original emballasje. Eventuelle merkelapper kan ikke være fjernet fra produktene. 

Returer per post sendes til følgende adresse:

GERRY WEBER
Nordre gt 13 
7011 Trondheim

Husk å fylle inn navn og ordrenummer, og at pakken sendes med sporingsnummer.  

Om du har betalt med kredittkort får du en automatisk e-post om at vi har startet en tilbakebetaling når din retur er registrert hos oss. Pengene blir tilbakebetalt til samme kort som ble brukt ved kjøpet. Det kan ta opptil 2-3 dager før pengene er refundert.

Dersom du har valgt fakturabetaling, men ikke betalt fakturaen, får du en oppdatert faktura med nytt beløp dersom det er en delretur. Dersom fakturaen har blitt slettet får du en oppdatert faktura med fakturabeløpet 0 og teksten "Annullert" på fakturaen.

Dersom du har betalt faktura, så får du en e-post angående tilbakebetaling med informasjon om hvilket beløp som vil bli tilbakebetalt. Du behøver da å fylle ut et skjema med konto- og person opplysninger.

 

 

REKLAMASJON

Dersom det oppdages feil eller mangler på en vare, kontakt kundeservice på mail; shop@gerryweber.no. Vi vil besvare din henvendelse og tilby deg ny vare. Om vi ikke kan tilby deg tilsvarende vare vil kjøpet bli hevet og du vil på pengene refundert.

Reklamasjoner sendes kostnadsfritt i retur av Gerry Weber. Du vil få tilsendt en returseddel per email som du benytter ved forsendelsen. Husk å merke forsendelsen med ditt navn og ditt ordrenummer. Pengene vil refunderes senest 10 dager etter at vi har motatt varen.