JEANS GUIDE

FINN DIN FAVORITT JEANS!

JEANS FOR ENHVER SMAK

Jeans i alle varianter har vært et viktig moteplagg i flere tiår. I dag er de mer allsidige og mangfoldet større enn noensinne. Boyfriend, bootcut, skinny eller jeggings? Mørk denim, lys vask eller sofistikerte jeans? Med så mange snitt, passformer og farger å velge mellom kan alle kvinner finne sine favorittjeans.


HVORDAN KLE DEG I JEANS

Det flotte med jeans er at du kan bruke dem i alle anledninger - i fritiden, på jobben og til fest. Med en enkel topp eller klassisk genser har du et pent og behagelig hverdagsantrekk. Med en klassisk skjorte og blazer er du kledd for jobben, og med en pyntet bluse eller topp kledd for fest! Husk, det er tilbehøret som setter stilen. Med et par jeans i garderoben har du basen for utallige antrekk . 

NOEN GODE TIPS

Det finnes noen ting du bør ta hensyn til når du velger jeans. Mørke jeans gjør at du ser slankere ut enn i jeans i bleket vask. Jo lenger fra hverandre baklommene sitter jo større virker baken.  Kjøp aldri jeans som er for store, de utvider seg alltid. Spesielt jeans med ekstra stretch har en tendens til å strekke seg og bli større i størrelsen etter en tids bruk.

BASIC JEANS MED KLASSISK SNITT

BEST4ME

TRENDY JEANS MED SMALE BEN

BEST4ME SKINNY

RETTE BEN OG AUTENTISK DENIM

STRAIGHT FIT

BUKSE I JERSEY KVALITET

SLIM FIT 7/8

BUKSE I SCUBA KVALITET

SLIM FIT 7/8 DE LUXE